Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Canucks zaudē Stenlija kausa otrajā spēlē, bet Panthers izcīna uzvaru

Vankūveras Canucks ar uzbrucēju Teodoru Bļugeru sastāvā un vārtsargu Artūru Šilovu rezervē otrdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā spēlē, turpretī Floridas Panthers bez aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā svinēja uzvaru.

"Canucks" mājās ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Nešvilas "Predators", kas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-1.

Bļugers šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 50 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Keisijs Desmits "Canucks" vārtos atvairīja 12 no 15 metieniem, bet pretiniekiem Jūse Saross tika galā ar 17 no 18 raidījumiem.

Pēc Tečera Demko traumas Šilovs tika pieteikts kā otrais vārtsargs. "Predators" komandā Gustavs Dāvis Grigals ir kā vārtsargs ārkārtas situācijā, ja spēles laikā savainojumus gūst abi divi vienības ripu ķērāji.

Jau spēles 74.sekundē ripa pēc Antonī Boviljē metiena rikošetā nonāca Desmita vārtos. Otrā perioda septītajā minūtē Fīlips Fošbergs ar metienu no tuvas distances panāca 2:0, bet pēc 95 sekundēm Koltons Sisonss vārtu priekšā ieraidīja atlēkušo ripu tīklā un vēl vairāk nostiprināja viesu vadību.

Tā paša perioda 16.minūtē Ņikita Zadorovs ar metienu no distances vienus vārtus atguva, laukumā esot arī Bļugeram. Noslēdzošajā trešdaļā, kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas nepilnas divas minūtes, Kīfers Šervuds meta ripu tukšos vārtos un panāca 4:1.

Nākamās divas sērijas spēles būs 26. un 28.aprīlī Nešvilā. Sērijai turpinoties pēc četriem mačiem, pārējās cīņas iecerētas 30.aprīlī Vankūverā, 3.maijā Nešvilā un 5.maijā Vankūverā. Nākamajā kārtā pretī stāsies Edmontonas "Oilers" un Losandželosas "Kings" pāra uzvarētāja.

Savukārt "Panthers" mājās ar 3:2 (2:0, 0:2, 0:0, 1:0) pirmajā papildlaikā pārspēja Tampabejas "Lightning" un Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā panāca 2-0.

"Panthers" pirmo periodu uzvarēja ar 2:0, pateicoties Sema Beneta un Vladimira Tarasenko gūtajiem vārtiem, bet otrajā trešdaļā pirmajās sešās minūtēs Breidens Points un Stīvens Stemkoss panāca neizšķirtu.

Papildlaikā "Panthers" komandai vajadzēja tikai nepilnas trīs minūtes, lai izrautu uzvaru. Viesi aizsardzības zonā nenoturēja ripu, un uzbrukuma noslēgumā Kārters Verhēge ar nūjas lāpstiņas neērto pusi to meta vārtos.

"Panthers" vārtsargs Sergejs Bobrovskis neitralizēja 21 no 23 metieniem, bet "Lightning" ripu ķērājs Andrejs Vasiļevskis tvēra 34 no 37 ripām.

Sērijas trešā un ceturtā spēle notiks Tampā 25. un 27. aprīlī. Ja sērijā būs nepieciešamas vairāk nekā četras spēles, nākamie mači paredzēti 29.aprīlī "Panthers" laukumā, 1.maijā "Lightning" mājās un 4.maijā "Panthers" arēnā.

Konferences pusfinālā būs tikšanās ar Bostonas "Bruins" un Toronto "Maple Leafs" pāra uzvarētāju.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi