Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

LČ 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un Livonia

Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.

Nedēļu pēc trīs jaunākajām grupām – U14, U12, un U10 – jauno sezonu ar Latvijas čempionāta pirmo posmu uzsāka U16 grupas jaunie regbisti. Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā pirmajā posmā šajā vecumā sacentās piecas komandas, aizvadot ierasto viena apļa turnīru jeb nospēlējot katra ar katru.

RK “Livonia” piedalījās ar divām komandām – “Livonia/Rīga” un “Livonia/Engure”, bet Eleja JNSC, Baldone/ĶNSS un RK “Mītavaa” startēja ar vienu komandu. Iztrūka “Ežu” komandas, kas pērn kopvērtējumā bija trešie, bet pirmajos posmos ieguva otro vietu. Līdz ar to katrai komandai sanāca četras spēles, par uzvaru nopelnot trīs punktus, bet par zaudējumu tiekot pie viena punkta.

“Livonia/Rīga” ar 30:0 un 50:0 bija pārspējusi attiecīgi mītaviešus un otro komandu “Livonia/Engure”, kas jau ļāva nodrošināt vietu trijniekā un izcīnīt kādu no godalgotajām vietām. Livonieši ar 7:33 atzina progresējušās Baldones ĶNSS komandas pārākumu, bet cīņā ar par otro vietu ļoti spraigā un līdzīgā spēlē ar 19:21 piekāpās pagājušajā gada čempioniem Elejas regbistiem.

Tādējādi “Livonia/Rīga” ieguva trešo vietu, bet “Livonia/Engure”, ar 21:15 pārspējot RK “Mītavu”, ieņēma 4. vietu. Par posma uzvarētājiem kļuva baldonieši, kuri izšķirošajā spēlē ar 24:17 uzvarēja elejiešus.

“Livonia” jauniešu treneris Artūrs Baranovskis atzīst, ka iegūtā trešā vieta nebija tas, uz ko komanda cerējusi. “Kopumā jāteic, ka nebija tas, ko bijām gaidījuši. Puišiem nebija pietiekama “mirdzuma acīs”. Arī kaut kur tika pieļauta pozicionāla kļūda no trenera puses.”

“Eleju bija iespēja vinnēt. Spēle gāja punkts punktā, bijām arī priekšā. Toties Baldones komanda Elmāra Šefanovska vadībā ziemā ir kārtīgi pastrādājusi un pielikusi meistarībā,” posma uzvarētājus uzslavē Baranovskis.  “Labi nospēlēja “Livonia/Engure” komanda, kas sākusi no nulles un spēja vienu spēli uzvarēt. Kaut vai pārējās spēlēs viņi piedzīvoja zaudējumus, tika izpildīts trenera noteiktais uzdevums, pat nedaudz vairāk viņi paveica,” atzinīgus vārdus otrajai “Livonia” komandai velta treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi