Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šilovs neglābj Canucks no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras Canucks no otrās neveiksmes.

Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā "Canucks" Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas piektajā spēlē mājās ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:2) piekāpās Nešvilas "Predators", Vankūveras vienībai sērijā līdz četrām uzvarām saglabājot vadību ar 3-2.

Trešās trešdaļas ievadā laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Ņikita Zadorovs, bet četras minūtes vēlāk rezultātu izlīdzināja Romāns Josi, kurš Nešvilas komandas vairākumā iebakstīja ripu Šilova sargātajos vārtos.

"Predators" uzvaru nesošos vārtus guva nedaudz vairāk kā septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad ar spēcīgu plaukstas metienu no tālas distances ripu "Canucks" vārtos nogādāja Aleksandrs Karjērs.

Šilovs, aizvadot otro spēli Stenlija kausa izcīņā, tika galā ar 20 pretinieku metieniem, kamēr Bļugers laukumā bija 13 minūtes un 51 sekundi, no kurām trīs minūtes un 25 sekundes spēlēja mazākumā, un atzīmējās statistikā ar vienu metienu pa vārtiem un uzvarētu vienu iemetienu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Predators" rīcībā šobrīd kā trešais vārtsargs ir Gustavs Dāvis Grigals.

Sērija 3.maijā turpināsies Nešvilā un, ja būs nepieciešama arī septītā spēle, tad tā paredzēta 5.maijā Vankūverā. Nākamajā kārtā šī dueļa uzvarētājiem pretī stāsies Edmontonas "Oilers" un Losandželosas "Kings" pāra labākā komanda..

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi