Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kā izvēlēties labu SEO speciālistu?

Kad cilvēki meklē produktus vai pakalpojumus internetā, tikai retais atrastos rezultātus izskata arī otrajā, trešajā vai ceturtajā meklētājprogrammu lapā – lielākā daļa cilvēku pārtrauc meklēšanu pēc tam, kad ir izskatījuši pirmos atrastos rezultātus. Tāpēc, lai uzņēmums sasniegtu augstas pozīcijas meklētājprogrammās, komandā ir nepieciešams labs SEO speciālists.

Taču pirms sākt meklēt labu SEO speciālistu, ir nepieciešams izprast pamatus jeb to, kas ir SEO. SEO (Search engine optimization) tulkojumā nozīmē meklētājprogrammu optimizācija. Tas ir viss darbību kopums, kas tiek veikts, lai jūsu mājaslapa vai interneta veikals nokļūtu iespējami augstākās meklēšanas servisu pozīcijās. To, ka interneta vietne būs veiksmīga, var palīdzēt sasniegt labs SEO speciālists. Taču, kā tādu atrast un izvēlēties?

Izpētiet speciālista pieredzi

Ļoti svarīga iezīme labam SEO speciālistam ir iepriekšējā pieredze. Lai pārliecinātos par speciālista pieredzi un prasmēm, jūs varat viņam lūgt uzrādīt portfolio no īstenotajām kampaņām, kā arī rūpīgi izpētīt iepriekšējo klientu atsauksmes. 

Pārliecinieties, ka speciālistam ir izpratne par visiem SEO pakalpojumiem

Izvēlēties speciālistu, kurš piedāvā pēc iespējas vairāk pakalpojumu. Ja speciālistam būs padziļināta izpratne par visiem SEO pakalpojumiem, jūs kopā spēsiet sasniegt visus mērķus. Tādi SEO pakalpojumi (https://e-komercija.lv/pakalpojumi/seo-pakalpojumi/), kā SEO audits, atslēgvārdu izpēte, tehniskā, iekšējā, ārējā SEO optimizācija, satura izveide un satura veiktspējas audits, labam SEO speciālistam ir jāpārzina no A līdz Z. 

Izpratne par aktualitātēm

Digitālā vide ir ļoti mainīga. Jums ir jābūt drošam, ka izvēlētais SEO speciālists regulāri apgūst jaunas iemaņas, seko līdzi aktualitātēm SEO vidē, tādējādi spējot nodrošināt kvalitatīvu pakalpojumu jūsu uzņēmumam. 

Kopīgas vēlmes

Pirms lemjat par labu kādam konkrētam SEO speciālistam, pārliecinieties, ka jūsu vēlmes, vērtības un mērķi sakrīt. Viena no galvenajām atslēgām uz veiksmīgu sadarbību ir savstarpēja komunikācija un saprašanās. Ja sākumā šķiet, ka mērķi nesakrīt un savstarpēji neveidojas komunikācija – turpiniet meklēt savu īsto sadarbības parteri un jums viss izdosies! 

Lai atrastu labāko sadarbības partneri SEO jautājumos, apskatiet un iepazīstaties ar  E-komercija.lv piedāvātājiem pakalpojumiem! Šī digitālā mārketinga aģentūra nodrošina pilna spektra SEO pakalpojumus un piedāvājumā ir arī mārketinga pakalpojumi. Ieskatieties E-komercija.lv mājas lapā www.e-komercija.lv un atrodiet savu labāko sadarbības partneri ceļā uz panākumiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti